Vejen hjem til sjælen

Japansk lifting – det naturlige ansigtsløft

Japansk Lifting er en naturlig luksus ansigtsbehandling, der også er kendt som det naturlige ansigtsløft uden kirurgi.

Behandlingen er en effektiv behandlingsmetode, der kan afhjælpe ansigtets ydre tegn på ældning såsom rynker, hævelser, hængende øjenlåg m.m.

Behandlingen består bl.a. af to ansigtsmasker, ansigts zoneterapi, akupressur og ansigtsmassage. Japansk lifting har en opløftende og foryngende effekt, hvor gløden og udstrålingen i ansigtet kommer frem.

Pris: 599 kr. (60 min.)

Sunshine ansigtsbehandling

Sunshine ansigtsbehandlingen inkluderer sugekop af hals og ansigt – masker og hånd og fodmassage. Behandlingen er til dig som bl.a. savner:

  • Mere glød og fast hud
  • Reducering af rynker og væskeophobning
  • Jævn og mere levende hud
  • Toning af ansigtsmuskulaturen
  • Afstress og nydelse

Pris: 599 kr. (60 min.)

Wellness og sportsmassage

Ved kropsmassage bliver der løsnet op for stive muskler, og det sænker niveauet af inflammation i kroppen. Massage stimulerer blodcirkulationen og sætter gang i hele kredsløbet, som er en vigtig del af din fysiske sundhed. Du kan mindske gener som fx hovedpine, stress, muskelsmerter og dårlig søvn.

Pris: 850 kr. (90 min.)

Pris: 675 kr. (60 min.)

Pris: 375 kr. (30 min.)

Healing

Healing er et flow af energi som går ind og påvirker vores energisystem – det der også kaldes chakraer og meridianer – og har et direkte tilhørsforhold til vores fysiske organer og hele kroppen. Når energien til vores krop i disse energibaner forstyrres, så har kroppen sværere ved at klare sig imod sygdomme.

Med et godt energisystem, der har det rigtige flow og den rette balance, styrkes vores immunforsvar, og vi har det bedre.

Priser fra 450 kr. (50 min.)